Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/sofinari/www/ohl/src/db.class.php on line 9
Network at OHL - Nieuws - Network@ohl pakt uit met vernieuwend initiatief

Nieuws

Network@ohl pakt uit met vernieuwend initiatief

Het kernteam wil een link te maken tussen plaatselijke organisaties, in dit geval Rotary van Rotselaar, en onze Business Club. Om een win-win te genereren streven we naar een uitbreiding van het netwerk, gekoppeld aan een actie met een goed doel.

Hoe willen we dit bereiken?

  • Op het evenement van 19 april tegen Woluwe-Zaventem, met als spreker Jo Libeer van Voka, nodigt elk lid van onze Business Club een lid van Rotary Rotselaar uit als gast. Doel: uitbreiding van het netwerk.
  • Tegelijkertijd engageert Rotary Rotselaar zich er toe om € 2000 in te brengen voor een sociaal project. Ze doen ditvanuit hun eigen middelen.
  • De sociale cel van OHL heeft als project de school Woudlucht uitgekozen. Deze zeer dynamische school voor buitengewoon basisonderwijs heeft middelen nodig voor de aankoop van sportmateriaal.
  • De Business Club van OHL wil tevens € 2000 inbrengen voor Woudlucht.
  • Een cheque van € 4000 voor sportmateriaal voor Woudlucht zal dan worden overhandigd tijdens het evenement op 19 april in naam van de leden van de Business Club van OHL en Rotary Rotselaar.

Zo worden beide doelstellingen bereikt.

Hoe komen we aan € 2000 inbreng van de Business Club?

  • We organiseren bij de Business Club evenementen van 18 januari en 7 maart een speciale network@ohl pronostiek met inzet van € 20. Hieraan kan iedereen, ook de gasten, vrijblijvend deelnemen.  Een speciale prijzenpot wordt hiervoor aangelegd.
  • Speciale giften van individuele leden zijn natuurlijk steeds welkom.

Dit is een eerste contact met andere verenigingen. In dit geval is het ook gekoppeld aan een sociaal project. Wij geloven in het succes van dit initiatief en hopelijk krijgt dit navolging in de toekomst.

We hopen op uw steun en medewerking!

Alle nieuws

Leden

Dewit & Partners / L & R Projects

Verzekeringen - ImmobiliŽn - Projectontwikkeling

OBL

Bedrijfsadviseur

Fineko Leuven nv

accountancy-fiscaliteit


Januari 2021