Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/sofinari/www/ohl/src/db.class.php on line 9
Network at OHL - Nieuws - Schenking aan Woudlucht van Business Club OHL en Rotary Club Rotselaar

Nieuws

Schenking aan Woudlucht van Business Club OHL en Rotary Club Rotselaar

Gisteren speelde OHL zijn laatste thuiswedstrijd van de regulier competitie tegen KVW Zaventem. In het kader van deze wedstrijd schonk de Business Club van OHL samen met Rotary Club Rotselaar een bedrag van 4000 aan Woudlucht.

2 netwerkclubs slaan de handen in elkaar en schenken cheque van € 4000 aan Woudlucht!

 Toen het idee van het kernteam van de Business Club van OHL vaste vorm kreeg om gedurende een evenement een netwerk-link te maken met Rotary Club Rotselaar reageerden de laatsten dadelijk positief. De doelstelling van Rotary Club Rotselaar is gericht naar liefdadigheid en samen werd snel een waardige actie gevonden om aan Woudlucht, een zeer dynamische school voor buitengewoon basisonderwijs, middelen samen te brengen voor de aankoop van sportmateriaal.

Ter gelegenheid van de komst van Jo Libeer, gedelegeerd bestuurder van VOKA, als spreker voor de match van OHL tegen KV Woluwe-Zaventem, wordt dan ook samen een cheque van € 4000 uitgereikt aan Woudlucht. Hiermee wordt een echte win-win gerealiseerd: Woudlucht krijgt een extra budget voor de aanleg van zijn kunstgrasterrein en zijn doelen, Rotary Club Rotselaar toont zich opnieuw als een topper bij liefdadigheid en de Business Club van OHL breidt zijn netwerk uit.

Hoe werd het bedrag van € 4000 samengesteld? Rotary Club Rotselaar doet jaarlijks verschillende acties met zijn leden en legt € 2000 samen. De € 2000 van de kant van de Business Club OHL werd verzameld via 2 pronostiek-acties voor de wedstrijd.
Wat zal Woudlucht hier mee concreet doen? Woudlucht opent op 21 april plechtig zijn multifunctioneel sportterrein, waaraan hier dus door de Business Club OHL en Rotary Club Rotselaar vzw een steentje wordt toe bijgedragen. De spelers van het fanionteam van OHL zullen ter gelegenheid hiervan een match spelen tegen de leraars.

De Business Club van OHL: network@ohl

De Business Club is de afgelopen 6 jaar een begrip geworden voor netwerking in Brabant en is enerzijds een platform waar de leden elkaar al bijzonder goed kennen en anderzijds worden nieuwe leden op een actieve manier geïntroduceerd. Bovendien is het een gelegenheid om ook mensen uit te nodigen en de gasten in een ander kader te leren kennen. De uitgenodigde sprekers zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een onderwerp waarover men actief met gasten en binnen het netwerk van gedachten kan wisselen. Daarnaast worden de leden betrokken bij het reilen en zeilen van de club. Het is een platform om te genieten van het voetbal, maar tegelijkertijd nieuwe contacten te leggen en te netwerken met mensen en bedrijven uit de regio. Website: www.networkatohl.be Daarnaast is OHL als club steeds sterk begaan met sociale projecten zoals het kersdiner met Poverello, het Homeless-team, de ALS-actie van de jeugdwerking…

Rotary Club Rotselaar vzw
Rotary Club Rotselaar vzw steunt op de Rotary gedachte "Serve Above Self", koppelt dit aan de hoogste ethische standaarden, en stelt zich tot doel om in een plezierige en vriendschappelijke sfeer een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de wereld van vandaag en morgen. Rotary Club Rotselaar werkt daarvoor projecten uit op lokaal, nationaal en internationaal vlak. Om deze activiteiten te organiseren en te coördineren vergaderen de leden wekelijks op dinsdag. Minstens één maal per jaar organiseren we een open clubvergadering of een “afficheavond” waarop een bekende personaliteit komt spreken over een actueel onderwerp. Het doel hiervan is Rotary in het algemeen en Rotary Club Rotselaar in het bijzonder en hun acties bekend te maken bij het publiek. De opbrengsten hiervan worden ook besteed aan sociale werken.

Woudlucht
Woudlucht is een school voor buitengewoon onderwijs, met als streefdoel het positieve uit onze kinderen naar boven te brengen, hun talenten te (h)erkennen en te gebruiken om optimale leerresultaten te behalen. Woudlucht vindt het van essentieel belang dat elk kind zich goed voelt op school. Daarom wordt het kind bekeken in zijn totaliteit. Naast de cognitieve vaardigheden verdient onder meer ook het socio- emotionele, de lichamelijke ontwikkeling en de specifieke zorg van elk kind zijn portie aandacht. Het doel is dat het zelfvertrouwen van onze kinderen groeit, waardoor ze sterker worden en leerwinst boeken. De school streeft naar een gestructureerde omgeving, met duidelijke afspraken wat betreft orde en tucht, om een duidelijke en veilige omgeving te creëren.

Alle nieuws

Leden

Lacom

Automotive

OBL

Bedrijfsadviseur

TeleSafe

ICT


Januari 2021