Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/sofinari/www/ohl/src/db.class.php on line 9
Network at OHL - Nieuws - Destiny genomineerd voor 'Beloftevolle Onderneming van het jaar 2015'

Nieuws

Destiny genomineerd voor 'Beloftevolle Onderneming van het jaar 2015'

Destiny, lid van de OHL Business Club, is door EY genomineerd werd voor de 'Beloftevolle Onderneming van het jaar 2015'; een prijsuitreiking georganiseerd door de Vlaamse overheid.

Met deze prijsuitreiking wenst de Vlaamse overheid snel groeiende innovatieve bedrijven met sterk marktpotentieel te bekronen. De selectie van deelnemende bedrijven gebeurt door een onafhankelijke jury van professionele en academische juryleden.

“Sinds onze oprichting in 2008 hebben wij steeds een sterke groei in onze omzet kunnen realiseren. Deze nominatie voor de meest belovende onderneming van het jaar Fast50 illustreert dat onze manier van werken het vertrouwen van steeds meer klanten geniet. We danken hierbij ook onze klanten en partners, die met deze nominatie bevestigd zien dat ze hun vertrouwen hebben geschonken aan een gezond en groeiend bedrijf en dat ze meebouwen aan een succesverhaal,” aldus Daan De Wever, CEO en medeoprichter van Destiny.

De nominatie voor ‘Onderneming van het jaar 2015’ volgt op een andere prijsuitreiking die Destiny recent gewonnen heeft, met name de prijs voor ‘Jonge Ondernemer van het jaar 2015’, georganiseerd door JCI, Junior Chamber International.

Deze award geeft elk jaar een erkenning aan een individu die op een uitzonderlijke wijze getuigt van duurzaam ondernemen en zich weet te toetsen aan de waarden van JCI, Junior Chamber International

Alle nieuws

Leden

DULST wijn met advies

Wijnadviseurs

SD Worx Groep

Human Resources


Juni 2021