Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/sofinari/www/ohl/src/db.class.php on line 9
Network at OHL - Nieuws - Destiny trekt nieuwe investeerder aan

Nieuws

Destiny trekt nieuwe investeerder aan

Destiny trekt met Mentha Capital, een onafhankelijke private equity maatschappij, een nieuwe investeerder aan.

Ook al opereert Destiny in een zeer competitieve telecomsector, toch zijn ze er in geslaagd om sinds hun start in 2008 een steile groei te realiseren. Vandaag telt het bedrijf 56 medewerkers en sloot het afgelopen boekjaar af met een omzet van 13 miljoen euro. Het afgelopen jaar werd het bedrijf regelmatig gelauwerd met prijzen, waaronder ’Meest Beloftevolle Onderneming van het Jaar’ (EY) of ’Snelst groeiend bedrijf ’ (Deloitte Technology Fast 50).

Daan De Wever, Managing Director en mede-oprichter van Destiny: ”Binnen de vandaag sterk gefragmenteerde cloud en telecom markt hebben wij de duidelijke en sterke ambitie om de aankomende consolidatiegolf te leiden. Destiny heeft dan ook concrete plannen om op korte termijn (internationale) overnames te doen. Mede door deze heel gerichte overnames willen we binnen 4 jaar een jaaromzet van 100 miljoen euro realiseren. We zijn dan ook verheugd met de steun van Mentha Capital als financiële partner die eveneens over de nodige expertise beschikt om onze korte termijn ambities mee te realiseren.”

Met services bij meer dan 1500 klanten op meer dan 5000 locaties dankt Destiny zijn groei als cloud telecomoperator aan de service-gerichtheid, flexibiliteit en voortdurende uitbreiding van kwalitatieve diensten. Momenteel levert Destiny diensten als vaste (VoIP) en mobiele telefonie, Unified Communications en cloud-diensten rondom security en administratie.

De oprichters Daan en Samuel De Wever en het huidige management blijven significant aandeelhouder van het bedrijf en staan garant voor de verdere kwalitatieve en service gerichte uitbouw van het bedrijf.

Alle nieuws

Leden

iFixers

Consumenten electronica

Optiek De Pauw

Wienerberger NV

Bouwmaterialen producent


Juni 2021