Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/sofinari/www/ohl/src/db.class.php on line 9
Network at OHL - Nieuws

Nieuws

21 November 2016

Seauton wint 'Best MICE Agency 2016'

Vrijdag ontving Seauton International, het bedrijf van Jan Samyn, de prijs van 'Best MICE Agency 2016' op de Travel Awards in Antwerpen.

24 Mei 2016

Destiny trekt nieuwe investeerder aan

Destiny trekt met Mentha Capital, een onafhankelijke private equity maatschappij, een nieuwe investeerder aan.

23 Oktober 2015

Destiny wint 'Beloftevolle Onderneming van het jaar 2015'

Destiny, het bedrijf van Business Club lid Daan De Wever, heeft de 'Beloftevolle Onderneming van het jaar 2015' gewonnen. Deze prijsuitreiking is een initiatief van de Vlaamse Overheid, die op deze manier snel groeiende innovatieve bedrijven met

10 September 2015

Destiny genomineerd voor 'Beloftevolle Onderneming van het jaar 2015'

Destiny, lid van de OHL Business Club, is door EY genomineerd werd voor de 'Beloftevolle Onderneming van het jaar 2015'; een prijsuitreiking georganiseerd door de Vlaamse overheid.

11 Augustus 2015

De Business Club van OHL network@ohl start zijn 7de seizoen

Het kernteam blijft met zeer groot enthousiasme de evenementen organizeren en zal opnieuw voor topsprekers zorgen. Ook de formule met OHL Extra Time wordt behouden en er staan nog enkele extra initiatieven in de startblokken!

26 Mei 2015

OHL brengt ondernemers samen op network@ohl evenement

Op woensdag 17 juni organiseert voetbalclub Oud-Heverlee Leuven i.s.m. UNIZO en VKW traditiegetrouw “Network@OHL”. Karel De Gucht, ex Eurocommissaris van Handel, geeft een presentatie over de toekomst van Europa en de impact daarvan voor ondernemers.

27 April 2015

Laureaten Jonge Top Manager van het Jaar

Tijdens een gala-avond op 23 april in het Diamant Center in Brussel werden de laureaten van de eerste editie van de verkiezing ‘Jonge Top Manager van het Jaar’ bekroond.

20 April 2015

Schenking aan Woudlucht van Business Club OHL en Rotary Club Rotselaar

Gisteren speelde OHL zijn laatste thuiswedstrijd van de regulier competitie tegen KVW Zaventem. In het kader van deze wedstrijd schonk de Business Club van OHL samen met Rotary Club Rotselaar een bedrag van € 4000 aan Woudlucht.

26 Maart 2015

Daan De Wever (Destiny) genomineerd voor Young Top Manager of the Year

Daan De Wever (Destiny) is net als zijn broer Samuel De Wever (Destiny) genomineerd voor de Young Top Manager of the Year!

09 Januari 2015

Network@ohl pakt uit met vernieuwend initiatief

Het kernteam wil een link te maken tussen plaatselijke organisaties, in dit geval Rotary van Rotselaar, en onze Business Club. Om een win-win te genereren streven we naar een uitbreiding van het netwerk, gekoppeld aan een actie met een goed doel.

Leden

BASF - Agro

Chemie

Immo Verimass

Immo

Comodo Architecten bvba

Architectuur


Juni 2021