Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/sofinari/www/ohl/src/db.class.php on line 9
Network at OHL - OHL

OHL

 

Onze Identiteit

Oud-Heverlee Leuven, kortweg ‘OHL’, is een toonaangevende voetbalvereniging in de regio Oost-Brabant. Ze is het resultaat van de fusie van Stade Leuven, Daring Leuven en Zwarte-Duivels Oud-Heverlee. De club omvat een heren- en damesafdeling en een uitgebreide jeugdopleiding.

Onze Missie

OHL wil uitgroeien tot de belangrijkste voetbalclub in Oost-Brabant.

OHL wil bekendstaan voor:

  • haar ambitie om op middellange termijn uit te groeien tot een club die behoort tot de top 15 van België;
  • haar uitstekende jeugdopleiding met zowel een sociaal (aantal) als sportief (doorstroming eerste elftal) oogmerk;
  • haar gezonde juridische en financiële structuur, die de continuïteit van de club garandeert;
  • haar bijzondere aandacht voor de sociale dimensie van het voetbal en voor haar doel om voetbal te kaderen als een maatschappelijk project.

OHL wil haar missie waarmaken door een cultuur te creëren die gebaseerd is op waarden. Dat zijn leefregels waaraan iedereen van OHL zich houdt, zowel de jongste jeugdspeler als de voorzitter. Alleen als iedereen volgens die waarden handelt, is er voldoende samenhang en interne kracht binnen de club om de doelstellingen te bereiken. We besteden daarom bijzondere aandacht aan de interne communicatie van de waarden.

Team. De voetbalsport is een teamsport. Daarom handelen we bij OHL als één team. Niet alleen op het terrein, maar ook ernaast. Wij hebben één gemeenschappelijke visie en weten dat het team als geheel sterker is dan de optelsom van de individuen die er deel van uitmaken.

 

Respect. We tonen respect voor iedereen van OHL en iedereen waarmee we in contact komen. Van terreinverzorger over supporter tot tegenstrever en scheidsrechter.

 

Ambitie. We hebben ambitie en streven naar uitmuntendheid maar we doen dit op een sportieve en eerlijke manier en zullen ons daarvoor gemotiveerd en met een positieve houding inzetten. Wij houden vast aan onze beginselen van goed beheer op sportief en extra-sportief gebied.

 

Progressie. OHL bouwt constant aan haar toekomst en wil op verschillende vlakken progressie maken en zich verder ontwikkelen: individuele en collectieve progressie, blijvend bouwen op de jeugd en continue verbetering nastreven op alle vlakken. We willen leren van onze fouten en op regelmatige basis zullen we ons eigen functioneren toetsen.

 

T R A P betekent in het voetbal: “Maak er werk van”

T R A P staat ook voor onze ambitie: “Wij willen hogerop”

T R A P samen met ons OHL naar eerste klasse!

Leden

Gempenhof

Comodo Architecten bvba

Architectuur

Advocatenkantoor Vandebroeck De Rieck Verstraeten

Advocaten


Juni 2021